گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:61664
معاون بازسازی بنیاد مسکن کرمانشاه خبر داد:

تشکیل 2500 پرونده مقاوم‌سازی واحدهای مسکن روستایی در کرمانشاه

تشکیل 2500 پرونده مقاوم‌سازی واحدهای مسکن روستایی در کرمانشاه

فرهاد فقیهی با اشاره به مقام‌سازی بیش از 72 درصد واحدهای روستایی در استان کرمانشاه، اظهار کرد: طبق آمار به‌دست‌آمده درحال حاضر شاخص مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در استان کرمانشاه از میانگین کشوری با حدود 50 درصد، با میزان قابل توجهی بالاتر است.
وی به وجود بیش از 118 هزار واحد مسکونی در روستاهای استان کرمانشاه اشاره کرد و افزود: از مجموع کل واحدهای مسکونی روستایی در استان کرمانشاه تعداد 85 هزار و 300 واحد مقاوم‌سازی شده که معادل 72 درصد اعلام شده است.
معاون بازسازی و مسکن روستاییان بنیاد مسکن استان کرمانشاه تصریح کرد: به‌منظور مقاوم‌سازی سایر واحدهای مسکونی روستایی دولت برنامه‌ریزی‌های 10 ساله‌ای را در این خصوص در سال گذشته تهیه کرده است.
فقیهی با اشاره به اهداف برنامه‌ریزی 10 ساله دولت برای مسکن روستایی، خاطرنشان کرد: مقرر شده که طی این مدت‌زمان مشخص‌شده تمامی مسکن‌های روستایی به‌صورت 100 درصدی مقاوم‌سازی شوند.

ارسال نظر

سوال: پرنده‌ای سریع؟ shahin

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار