گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:67465

2.2 میلیون رأس دام در کردستان علیه آبله و شاربن واکسینه می‌شود

2.2 میلیون رأس دام در کردستان علیه آبله و شاربن واکسینه می‌شود

مجتبی ورمقانی در آغاز به کار طرح واکسیناسیون رایگان جمعیت دامی در استان علیه بیماری‌های آبله و شاربن اظهار کرد: این طرح به‌صورت رایگان از امروز شروع و تا نیمه نخست اردیبهشت ماه سال جاری استمرار خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: بیماری آبله و شاربن از بیماری‌های مهم و مشترک بین انسان و دام است که در صورت شیوع خسارات جبران‌ناپذیر اقتصادی و مخاطرات بهداشتی دامی به‌دنبال دارد.
مدیرکل دامپزشکی کردستان با بیان اینکه در مرحله نخست اجرای این طرح در مجموع دو میلیون و 200 هزار راس نوبت سر دام در کردستان علیه این بیماری‌ها واکسینه می‌شوند، اذعان کرد: 800 هزار نوبت سر دام از این آمار مربوط به 340 روستای محروم استان است که توسط اکیپ‌های بخش دولتی و غیر دولتی صورت می‌گیرد.
ورمقانی از مشارکت و فعالیت 80 واکسیناتور در قالب 30 گروه عملیاتی در اجرای این طرح خبر داد و افزود: عملیات واکسیناسیون شاربن در انواع دام شامل گاو، گوسفند، بز و تک سمیان و واکسیناسیون آبله در دام‌های سبک شامل گوسفند و بز در این مرحله انجام می‌شود.

ارسال نظر

سوال: جمع پنج و سه؟ 8

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار