گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:70502
رئیس خانه صنعت و معدن استان عنوان کرد

خسارت میلیاردی صنایع کرمانشاه از قطع برق

صنایع کرمانشاه از خاموشی مستثنی شوند
خسارت میلیاردی صنایع کرمانشاه از قطع برق

جهانبخش شکری با اشاره به آغاز خاموشی برنامه‌ریزی شده صنایع استان و قطعی برق شهرک‌ها و واحدهای صنعتی گفت: این خاموشی به برخی صنایع بزرگ خصوصا در حوزه سیمان و فولاد که به ناچار باعث از مدار خارج کردن کوره‌ها می‌شود، خسارت چند 10 میلیاردی وارد کرده است.
وی با بیان اینکه کاهش تولید و بیکار شدن کارگران بزرگترین پیامد قطعی برق است، افزود: وقتی صنایع ساعاتی از روز را برق ندارند، نمی‌توانند به سفارشات و تعهدات خود عمل کنند و این امر نه تنها به بازار داخلی بلکه به بازارهای صادراتی آنها که با سال‌ها زحمت به دست آمده نیز خسارت می‌زند.
رئیس خانه صنعت و معدن کرمانشاه ادامه داد: قطع برق بنگاه‌های اقتصادی باعث کاهش تولید و به تبع آن افزایش قیمت محصولات می‌شود که زیان آن در نهایت متوجه مصرف کنندگان است.
وی از انرژی به عنوان یکی از اصلی‌ترین ملزومات یک واحد تولیدی یاد کرد و ادامه داد: متاسفانه صنایع ما در زمستان با محدودیت سوخت و در تابستان با محدودیت برق مواجه هستند.
شکری با بیان اینکه سهم مصرف بخش صنعت در استانی مانند کرمانشاه نسبت به سایر بخش‌ها بسیار کمتر است، ادامه داد: در کرمانشاه 70 درصد مصرف برق مربوط به بخش خانگی است و از 30 درصد مابقی نیز بخش صنعت تنها 20 درصد سهم دارد.
به گفته رئیس خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه حجم مصرف برق صنعتی استان کرمانشاه حدود 160 تا 170 مگاوات است که در مقایسه با برخی استان‌های دیگر که تنها یک واحد آنها 1500 مگاوات مصرف برق دارد، بسیار ناچیز است.
وی اظهار کرد: از سوی دیگر کرمانشاه از دیرباز درگیر توسعه نیافتگی و مشکلات اقتصادی از جمله بیکاری بوده و اکنون فشار به صنایع باعث تشدید این مشکلات خواهد شد.
وی خواستار استثنا شدن صنایع کرمانشاه از قطع برق بواسطه شرایط اقتصادی و بیکاری استان شد تا صنایع بیش از این لطمه نبینند.
شکری درباره حرکت صنایع به سمت ایجاد نیروگاه‌های اختصاصی نیز یادآور شد: این کار بسیار پرهزینه بوده و برای اکثر صنایع صرفه اقتصادی ندارد.

ارسال نظر

سوال: پایتخت اسپانیا؟ Madrid

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار