گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:70859
فرماندار همدان:

برنامه‌ عفاف و حجاب نباید تنها مختص بانوان جامعه باشد

برنامه‌ عفاف و حجاب نباید تنها مختص بانوان جامعه باشد

مسلم مخفی در جلسه قرارگاه عفاف و حجاب شهرستان همدان اظهار کرد: در برنامه‌های عفاف و حجاب نباید فقط بانوان جامعه هدف باشند، در موضوع عفاف و حجاب گاهی آقایان بیشتر از بانوان نیاز به آموزش دارند.
وی افزود: کار در حوزه عفاف و حجاب ظرافت‌های خاصی دارد؛ با اجرای یک برنامه کسی باحجاب نمی‌شود، اما با پیش‌بینی محتوایی مناسب، گاهی یک برنامه منجر به تلنگر و طرح سؤال خواهد شد که منشأ تغییراتی برای مخاطب در آینده می‌شود.
فرماندار همدان با بیان اینکه تعداد محدودی از افراد مغرض در جامعه به‌صورت عمد حجاب را نقض می‌کنند، گفت: نهادهای ذی‌ربط وظیفه برخورد سلبی دارند، اما عده‌ای تحت تأثیر فضای مجازی، رسانه‌های بیگانه و ضعف آگاهی از حجاب لازم برخوردار نیستند که کار ما در حوزه عفاف و حجاب با این افراد فرهنگی، اغنایی، تبیینی و عمق بخشیدن به اعتقادات و روشنگری است.
مخفی خاطرنشان کرد: نمایشگاه عفاف و حجاب، ویژه‌برنامه شاد با حضور میهمان کشوری طی هفته عفاف و حجاب در همدان برگزار خواهد شد.

ارسال نظر

سوال: رنگ پرچم ایران؟ sabz

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار