گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:70933

قدمات راه‌انداری «پارک پروپیلن» در ایلام باید فراهم شود

قدمات راه‌انداری «پارک پروپیلن» در ایلام باید فراهم شود

سیدغلامحسن گرشاسپی روز یکشنبه در جلسه شورای اشتغال چوار اظهار کرد: 40 درصد شرکت ارغوان گستر متعلق به شرکت پتروشیمی است و ظرفیت آن 330 هزار تن است که حداکثر نیروی آن باید 330 نفر باشد، که در حال حاضر 80 درصد نیروی کار این شرکت، سواد زیر دیپلم دارند.
وی گفت: ارغوان گستر شرکت سهامی عام است و 50 میلیون سهام عام عدالت دارد و باید اطلاع‌رسانی لازم برای ادامه کار آن صورت گیرد.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی ایلام با اشاره به اینکه ظرف یک ماه آینده آزمون نیروهای روزمزد 15 روزه برگزار خواهد شد، ادامه داد: از شورای تأمین درخواست می‌کنیم مقدمات برگزاری آزمون برای نیروهای 15 روزه ظرف یک ماه آینده را فراهم کند.
گرشاسپی گفت: با این آزمون 635 کارگر روزمزد پتروشیمی ایلام ساماندهی می‌شوند.
وی با بیان اینکه شرکت پتروشیمی دو هزار و 19 نیرو دارد، گفت: در تمامی شهرها پارک پروپیلن در حال راه‌اندازی است اما در استان هنوز اجرایی نشده که این مسئله نیازمند توجه است.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی ایلام گفت: این شرکت با مشکلات کمبود و کسری خوراک کماکان دست به گریبان بوده و امکان تولید با ظرفیت حداکثری فراهم نیست.

ارسال نظر

سوال: Tehran پایتخت ایران؟

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار