گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:71474

پیش‌بینی 80 هزار میلیارد تومان کسری تبصره 14 در صورت کاهش نرخ خوراک پتروشیمی‌ها

پیش‌بینی 80 هزار میلیارد تومان کسری تبصره 14  در صورت کاهش نرخ خوراک پتروشیمی‌ها

براساس برآوردهای انجام شده به ازای هر 1000 تومان کاهش نرخ خوراک پتروشیمی‌ها که در قانون بودجه 7 هزار تومان پیش‌بینی شده است، شاهد کسری معادل 37 هزار میلیارد تومان در تبصره 14 خواهیم بود.
با توجه به پیشنهادی که اخیرا توسط وزارت اقتصاد برای تغییر فرمول نرخ خوراک پتروشیمی‌ها و ثابت شدن این فرمول برای 5 سال مطرح شده، ممکن است نرخ خوراک پتروشیمی‌ها به نحوی کاهش پیدا کند که شاهد کسری حدود 80 هزار میلیارد تومانی در تبصره 14 قانون بودجه کشور باشیم.
باید توجه داشت که تبصره 14 در حقیقت مانند بودجه‌ای در دل قانون بودجه کل کشور است که منابع و هزینه‌های یارانه در آن قرار دارد. حتی منابع تبصره 18 که برای تلفیق با منابع بانکی و تامین مالی پروژه‌های تولیدی در نظر گرفته شده نیز از منابع موجود در تبصره 14 تامین می‌شود.
این در حالی است که اخیرا وزیر اقتصاد در پاسخ به سوالی در مورد تبصره 18 و اجرای آن گفته است که آیین‌نامه تبصره 18 تدوین شده و توسط معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شده است. امیدوار هستیم زمینه اجرای آن در استان‌ها و تخصیص منابع آن از هفته آینده فراهم شود.
حال این سوال وجود دارد که چگونه این وزارتخانه از یک سو پیشنهادی ارائه می‌کند که منابع مرتبط با تامین مالی تولید و رشد اقتصادی کشور را تضعیف می‌کند اما از سوی دیگر سخن از تخصیص منابع تبصره 18 به میان می‌آورد.

ارسال نظر

سوال: کوچک‌ترین سیاره؟ Atarod

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار