گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:71504

فاز دوم پارک علم و فناوری همدان 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

فاز دوم پارک علم و فناوری همدان 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گزارش روز یکشنبه سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی پارک علم و فناوری همدان، مجید کزازی در جریان بازدید فرماندار همدان از فاز دوم ساختمان اصلی پارک علم و فناوری همدان اظهار کرد: تکمیل این پروژه و بهره‌برداری از آن، درمجموع اعتباری بیش از 390 هزار میلیون ریال نیاز دارد که از این میزان اعتباری حدود 223 هزار میلیون ریال برای فضای فیزیکی و 167 هزار میلیون ریال برای تجهیزات ساختمان است.
وی افزود: درحال حاضر یک‌هزار متر مربع از فاز دوم ساختمان آماده افتتاح و بهره‌برداری است و با توجه به اینکه در سفر سال گذشته ریاست جمهوری به استان 30 میلیارد تومان برای تکمیل فاز دوم این ساختمان مصوب شد، درصورت تخصیص به‌موقع اعتبارات، سه هزار و 200 متر مربع باقی‌مانده تا دهه فجر سال جاری تکمیل و افتتاح می‌شود.
رئیس پارک علم و فناوری همدان گفت: از نیازها و دغدغه‌های اصلی واحدهای فناور و شرکت‌های دانش بنیان، فضای استقرار و به‌ویژه فضاهای کارگاهی است که خوشبختانه در فاز دوم ساختمان پارک علاوه‌بر فضاهای استقرار 11 کارگاه تخصصی، رستوران، نماز‌خانه، سالن آمفی‌تئاتر، سالن جلسه و یک فضای اشتراکی co-working با ظرفیت مناسب طراحی شده است که درصورت تأمین اعتبارات مورد نیاز در دهه فجر تکمیل می‌شود و به بهره‌برداری می‌رسد.
کزازی اظهار کرد: فاز نخست ساختمان اصلی پارک علم و فناوری همدان به مساحت پنج هزار و 800 متر مربع در سال 1398 افتتاح شد و هم‌اینک محل فعالیت واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان است.
در پایان این بازدید فرماندار همدان نیز به همراه معاونین خود با خدمات و فعالیت‌های پارک علم و فناوری همدان آشنا شدند و از محصولات فناورانه پارک علم و فناوری همدان بازدید کردند.
از تعداد 72 شرکت دانش‌بنیان فعال در استان همدان 40 شرکت در پارک علم و فناوری همدان مستقر هستند و نیز از تعداد 340 واحد فناور پذیرش‌شده در مراکز نوآوری و رشد تابعه پارک علم و فناوری استان همدان 180 واحد فناور در مرکز رشد همدان استقرار دارند.

ارسال نظر

سوال: عدد هفت بعلاوه دو؟ 9

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار