گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:72012

کرمانشاه با استفاده از ظرفیت شهرک‌های صنعتی پذیرای سرمایه‌گذاران است

کرمانشاه با استفاده از ظرفیت شهرک‌های صنعتی پذیرای سرمایه‌گذاران است

بیژن کردستانی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمانشاه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: 25 شهرک و ناحیه صنعتی مصوب در استان وجود دارد.

وی با اشاره به وجود 2 هزار و 700 هکتار در راستای سرمایه‌گذاری در استان، گفت: بزرگ‌ترین شهرک صنعتی غرب کشور در شهرستان کرمانشاه به نام شهرک صنعتی زاگرس با یک‌هزار و 300 هکتار آماده پذیرایی از صنعتگران و سرمایه‌گذاران کشور است که امکانات اولیه از جمله راه دسترسی،آب، برق، گاز و تلفن را داراست و آنچه که نیاز بخش صنعت و سرمایه‌گذاری است به صورت نقد و اقساط در اختیار صنعتگران قرار می‌دهد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمانشاه با اشاره به بحث قطعی برق در بخش صنعت و ادامه آن تا 15 شهریورماه، گفت: با توجه به عرضه و تقاضای منابع انرژی به خصوص برق در کشور، براساس توافق سازمان صنعت، معدن و تجارت و وزارت نیرو؛ یک روز مشخص در هفته با اطلاع‌رسانی از ساعت 11 صبح تا 23 برق واحدها قطع می‌شود که البته سبب مشکلاتی برای صنعتگران شده است.

وی ادامه داد: چندین جلسه با شرکت برق منطقه‌ای استان برگزار و درخواست شده که با توجه به نرخ بیکاری کرمانشاه و وضعیت استان به لحاظ تعداد واحدها تفاوتی قائل شوند، اما دستورالعمل کشوری صادر شده و برای هر استان میزان مصرف مجازی مشخص شده که از آن میزان اعلام شده بالاتر رود، برق قطع می‌شود.

 

ارسال نظر

سوال: بزرگ‌ترین اقیانوس؟ Aram

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار