گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:76333
رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور خبر داد:

احداث بیش از 160 کیلومتر راه روستایی در استان مرکزی

احداث بیش از 160 کیلومتر راه روستایی در استان مرکزی

داریوش امانی چهارم آذرماه در حاشیه سفر به استان مرکزی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اقداماتی که نمایندگان و مسئولان استان مرکزی داشتند، اعتبارات استان ظرف سه سال گذشته بیش از 300 درصد از سرجمع ملی افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه استان مرکزی در حوزه راه‌های اصلی، شریانی و کریدورهای شمال به جنوب و غرب به شرق نقش ویژه‌ای دارد، گفت: اتفاقات خوبی در استان در بحث ایمن‌سازی، روکش آسفالت، لکه‌گیری، هوشمندسازی جاده‌ها و نصب دوربین‌های نظارتی و تصویری انجام شده است.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور با بیان اینکه ظرف سه سال اخیر بیش از 160 کیلومتر راه روستایی در استان مرکزی ساخته شده است، تصریح کرد: استان مرکزی از این حیث رتبه سوم را در کشور دارد.

وی درخصوص هدف از توجه دولت سیزدهم به ارتقای راه‌های روستایی گفت: براساس اسناد بالادستی و مقررات، تکلیف دولت این است که تا پایان برنامه ششم، روستاهای بالای 20 خانوار حداقل یک راه آسفالته مناسب داشته باشند که از زمان شروع فعالیت دولت سیزدهم توجه ویژه‌ای به این موضوع شده و اعتبارات مناسبی به آن تخصیص یافته است.

محمود احمدی‌بیغش، نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: طی سه سال اخیر در شازند کار قابل قبولی توسط راهداری انجام شده، اما همچنان جای کار زیاد است؛ پُل و اتوبان شازند به آستانه با کار جهادی راهداری در این مدت اجرایی شد که باعث رفع خطر در این جاده شد.

ارسال نظر

سوال: بزرگ‌ترین سیاره؟ Moshtari

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار