گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:76386

سامان‌دهی بازار قدیمی و نمای بانک ملی میدان امام(ره) همدان

سامان‌دهی بازار قدیمی و نمای بانک ملی میدان امام(ره) همدان

میلاد کریمی صبح روز گذشته در جمع خبرنگاران سامان‌دهی بازار را از اقدامات خوب و قابل دفاع شهرداری دانست و اظهار کرد: در ماه‌های اخیر اقدامات خوبی در راسته‌بازارهای قدیمی و سنتی همدان، طراحی و نصب سایبان‌ها، جداره و حذف‌ الحاقات و زواید بصری صورت گرفته و برای هر راسته طرح قابل توجیه و مناسب طراحی شده است.وی به یکی از اقدامات مثبت در حوزه جداره‌سازی راسته‌بازارهای همدان اشاره کرد و گفت: با نظر میراث فرهنگی شرکت عمارت خورشید به‌عنوان شرکت مشاور طرح بازار انتخاب شده و برای هر راسته طرح جداگانه تدارک دیده‌ایم؛ مقرر شده کسبه طرح‌های مربوط به سایبان و اجرای جداره را اجرا کنند.

سرپرست شهرداری منطقه پنج همدان افزود: شهرداری طراحی ویژه هر راسته‌بازار را در قالب بنر معرفی کرده و به کسبه بازار توصیه شده طبق طرح‌های معرفی‌شده اقدام به جداره‌سازی کنند.

وی با تأکید بر همراهی کسبه با طرح‌های بازار در راستای ایجاد یک بازار زیبا، تصریح کرد: در غیر این صورت شهرداری همدان طبق ماده 110 و 55 اقدام به جمع‌آوری زواید و الحاقات خواهد کرد و تأکید بر این است طبق طرح‌های مشاور جداره‌سازی راسته‌ها انجام شود.

کریمی به سامان‌دهی نمای بانک ملی میدان امام (ره) همدان اشاره کرد و گفت: طبق صحبت‌های صورت‌گرفته با بانک ملی قرار است این بانک نسبت به جمع‌آوری زواید بصری و الحاقات و رنگ‌آمیزی نما طبق طرح قدیم، اقدام کند.

ارسال نظر

سوال: رنگ پرچم فرانسه؟ Abi

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار