گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:76702
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان همدان خبر داد:

شرکت بیش از 42 هزار نفر در آزمون‌های فنی و حرفه‌ای

شرکت بیش از 42 هزار نفر در آزمون‌های فنی و حرفه‌ای

به گزارش سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان همدان، وهب مختاران ابراز کرد: با هدف سنجش و ارزیابی داوطلبین و متقاضیان دریافت گواهینامه مهارت، 42 هزار و 100 نفر با حضور در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان‌ها، طی هشت ماه نخست امسال در آزمون‌های فنی و حرفه‌ای شرکت کردند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان همدان بیان کرد: تعداد افراد مذکور در آزمون‌های هماهنگ، آنلاین، ادواری، صنعت ساختمان و تفاهم‌نامه در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان‌ها تعیین صلاحیت شدند.

مختاران با اشاره به اینکه تعداد 22 هزار و 781 نفر مرد و 19 هزار و 319 نفر زن در آزمون‌های فنی و حرفه‌ای ارزیابی شدند، گفت: 19 هزار و 382 نفر در آزمون‌های آنلاین ارزیابی شدند.

وی افراد شرکت‌کننده در آزمون هماهنگ را 13 هزار و 686 نفر برشمرد و افزود: در آزمون‌های صنعت ساختمان چهار هزار و 357 نفر شرکت کردند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان همدان با اشاره به اینکه سه هزار و 291 نفر در آزمون‌های ادواری تعیین صلاحیت شدند، تصریح کرد: 902 نفر نیز در آزمون‌های تفاهم‌نامه ارزیابی شدند.

مختاران بیان کرد: 68 درصد از مهارت‌آموختگان طی هشت ماه نخست امسال موفق به کسب نمره قبولی در آزمون‌های فنی و حرفه‌ای شدند.

 

ارسال نظر

سوال: ده تقسیم بر دو؟ 5

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار