گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:78260
عضو اتاق بازرگانی ایران و عراق مطرح کرد؛

انتشار اخبار کذب درباره محدودیت‌های مالی ایران در عراق با اهداف شخصی

انتشار اخبار کذب درباره محدودیت‌های مالی ایران در عراق با اهداف شخصی

رامین پولادرگ؛ در واکنش به انتشار خبر محدودیت‌های مالی ایران در عراق و احضار رؤسای بانکی عراق از سوی طرف آمریکایی برای ممانعت از دور زدن تحریم‌ها توسط تجار ایرانی گفت: من به‌تازگی هم درباره محدودیت ارزی عراق صراحتاً گفتم چنین سیاستی از سوی بانک مرکزی عراق به معنای توقف تجارت با ایران نیست و فقط برای مدتی باعث محدودیت خواهد شد. ضمن اینکه اصلاً جلسه‌ای هم بین روسای بانکی عراق با طرف آمریکایی وجود نداشته و انتشار چنین خبری از سوی یکی از اعضای اتاق بازرگانی با اهداف خاصی صورت گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه مطرح کردن چنین خبری در شرایط کنونی به هیچ عنوان منطقی نیست ادامه داد: راوی این خبر غیررسمی و کذب که در برخی رسانه‌ها منتشر شده به نوعی از جانب بانک مرکزی صحبت کرده و طوری به این موضوع پرداخته که انگار سخنگوی بانک مرکزی است. در واقع اگر چنین جلسه و اتفاقی هم در کار بود، این بانک مرکزی ایران است که بعد از برگزاری جلسات و نشست‌های ویژه با طرف عراقی می‌تواند خبری از آن منتشر کند، نه یکی از اعضای اتاق بازرگانی ایران!

عضو اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق ادامه داد: معتقدم این خبر زاییده فکر همان فردی است که آن‌ را مطرح کرده، چون هیچ جلسه و اتفاق خاصی در این باره وجود نداشته که بخواهد به آن بپردازد. شاید هم این عضو اتاق بازرگانی ایران چون درگیر یک سری مسائل با رئیس اتاق بازرگانی ایران است ترجیح داده در این راستا حرکت کند و چنین اظهارات کذبی را مطرح کند.

 

 

 

 

 

ارسال نظر

سوال: تعداد روزهای هفته؟ 7

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار