گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:80182

نیازمند حمایت بیشتر بانک‌ها از طرح جهش تولید در دیم‌زارها هستیم‌

نیازمند حمایت بیشتر بانک‌ها از طرح جهش تولید در دیم‌زارها هستیم‌

مهندس‌ محمد ترابی‌ اظهار کرد: طرح جهش تولید در دیم‌زارها، در سال 1399 به‌منظور حمایت از کشاورزان محروم جامعه که عمدتاً دیم‌کاران هستند شروع به کار کرد، در سال نخست، این طرح با 6 استان پایلوت و در سال دوم با 15 استان وارد مرحله اجرایی شد.

وی با تأکید بر اینکه این طرح جهت افزایش تولید در واحد سطح شروع به کار کرده است، افزود: یکی از مزایای طرح مذکور استفاده از آب سبز یا همان بارندگی‌ است.

ناظر ملی طرح جهش تولید در دیم‌زارها تصریح کرد: این طرح، در حال حاضر در 25 استان در سطح کشور اجرا می‌شود. همچنین در زمینه‌ برطرف کردن چالش‌های بیمه کشاورزان، تأمین ماشین‌آلات تخصصی و بالا بردن دانش فنی کشاورزان دیم‌کار و ‌کاهش سطح آیش، قدم‌های مثبتی برداشته شده است.

ترابی ضمن تأکید بر اهمیت آموزش و بالا بردن دانش فنی و عملی کشاورزان، گفت: ازجمله چالش‌های این طرح می‌توان به عدم تامین به موقع خسارت‌ها، عدم همکاری برخی از بانک‌ها در تأمین تسهیلات‌، ضعف آموزش تخصصی برخی از مروجین مراکز جهاد کشاورزی و بهره‌گیری پایین از ادوات تخصصی در سطح دیم‌زارها اشاره کرد.

وی در پایان گفت: با توجه به یکسری مسائل اقتصادی، زیرساخت‌های این طرح به شکل مطلوبی تأمین نشده که با پشتیبانی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در حال برطرف شدن هستند.

 

 

ارسال نظر

سوال: کوچک‌ترین قاره؟ Ostoralia

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار