گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:80259
رئیس پلیس راه استان ایلام خبر داد؛

کاهش 8 درصدی متوفیان ناشی از تصادفات منجر به فوت در ایلام

کاهش 8 درصدی متوفیان ناشی از تصادفات منجر به فوت در ایلام

سرهنگ ابوالفضل کهزادی اظهار کرد: خوشبختانه متوفیان ناشی از تصادفات منجر به فوت در محورهای مواصلاتی استان در بازه زمانی 11 ماهه 1402 نسبت به سال گذشته هشت درصد کاهش داشته است.

وی اضافه کرد: با بررسی‌های آمار صورت گرفته در طول سال 1402 بیشترین علل تصادفات در سطح استان به علت عدم توجه به جلو و تخطی از سرعت مطمئنه بوده است.

رئیس پلیس راه استان ایلام عوامل مؤثر بر کاهش شدت تصادفات را اصلاح زیر ساخت‌های جاده‌ای و بر طرف کردن نقاط حادثه‌خیز، حضور مستمر و موثر کارکنان و تیم‌های گشتی پلیس راه در محورها و نقاط دارای فراوانی تخلفات و تصادفات و همچنین رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از جانب مردم دانست.

سرهنگ کهزادی در پایان با قدردانی از همکاری خوب رانندگان و مسئولان در راستای کاهش تصادفات تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم با همکاری رانندگان و مردم فهیم و قانونمند در جهت انضباط ترافیکی بیشتر تلاش کرده و شاهد کاهش روند تصادفات در استان باشیم.

ارسال نظر

سوال: سیاره‌ای با حلقه معروف؟ zohal

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار