گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:80728

تأثیر پروژه فیبرنوری در توسعه اقتصاد دیجیتال و تحقق عدالت ارتباطی

تأثیر پروژه فیبرنوری در توسعه اقتصاد دیجیتال و تحقق عدالت ارتباطی

علی بحرینی رئیس مرکز بازرسی، نظارت مدیریتی و پاسخگویی به شکایات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و نماینده ویژه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارهای استان اردیبل، در جلسه امضای تفاهمنامه اجرای این پروژه در شهر اردبیل گفت: پروژه فیبر نوری منازل، کسب و کارها ذیل یکی از تکالیف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در بحث شبکه ملی اطلاعات اجرا می‌شود و وزارت ارتباطات در این پروژه مکلف به ایجاد 20 میلیون پوشش فیبزنوری در سراسر کشور است.
رئیس مرکز بازرسی، نظارت مدیریتی و پاسخگویی به شکایات وزارت ارتباطات با بیان اینکه ما برای شبکه ملی اطلاعات پایدار و پرسرعت برای کاربران و کسب و کارها و بخش دولتی، نیاز داریم زیرساخت‌های پرسرعت داشته باشیم لذا در قانون 1401، 1402 و 1403 مقرر شد تمام دستگاه‌ها با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات همکاری کنند تا پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها قبل از پایان دولت سیزدهم به پایان برسد.
بحرینی با اشاره به ایجاد صندوق فیبرنوری برای حمایت از اپراتورها، تصریح کرد: وزیر ارتباطات در مجلس پیگیر ایجاد صندوق فیبرنوری است تا ابتدا بخشی از هزینه‌های فیبر نوری را به اپراتورهایی که در این زمینه کار می‌کنند اختصاص دهند و همچنین در تبصره 18 که مختص اپراتورهای بخش خصوصی است که به آنها وام تعلق می‌گیرد، از این طریق حمایت مالی صورت گیرد.
وی افزود: علاوه بر آن اگر اقتصاد دیجیتال بخواهد در کشور پیاده سازی شود و به یک نرخ رشد و توسعه خوبی برسد نیاز به زیرساخت‌های فیبرنوری است.
نماینده ویژه وزیر ارتباطات در پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارهای استان اردبیل با بیان اینکه زیرساخت‌های ارتباطی و مراکز داده‌ها یکی از الزامات شبکه ملی اطلاعات به شمار می‌رود که نیاز به پهنای باند پرسرعت فیبرنوری دارد، تصریح کرد: اجرای پروژه فیبرنوری در توسعه اقتصاد دیجیتال و تحقق عدالت ارتباطی موثر است و برای اجرای کامل این پروژه نیازمند همکاری استانداری ها، شهرداری ها، شوراهای شهر، دهیاری‌ها و فرمانداری‌ها هستیم.
رئیس مرکز بازرسی وزارت ارتباطات با بیان اینکه تا کنون حدود 7 میلیون خانوار تحت پوشش قرار گرفته اند، در مورد این پروژه در شهر اردبیل اظهار کرد: در این پروژه اپراتور مبین‌نت براساس توانمندی‌ها برای استان اردبیل انتخاب و مقرر شد تا اواسط سال آینده کل استان اردبیل از مزیت فیبرنوری بهره‌مند شوند و چنانچه شهرستان‌های استان اردبیل سریعتر پای کار باشند و همکاری‌های لازم را انجام دهند استان اردبیل می‌تواند جزء پنج استانی باشد که به طور کامل تحت پوشش فیبرنوری قرار گرفته اند.

ارسال نظر

سوال: پایتخت ترکیه؟ Ankara

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار