گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:86552

نخستین کاروان زائران حج عمره از کردستان راهی سرزمین وحی شد

نخستین کاروان زائران حج عمره از کردستان راهی سرزمین وحی شد

کاوه شیرزادی روز چهارشنبه اظهار کرد: اعزام زائران عمره مفرده امسال در دو نوبت انجام می‌شود که در مرحله اول از 28 شهریور تا 30 آذر و در مرحله دوم نیز از اول دی تا پایان اسفندماه و قبل از آغاز اعزام کاروان‌های حج تمتع انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه دومین کاروان عمره مفرده شامل 92 نفر 31 شهریور از شهرستان مریوان عازم این سفر معنوی می‌شوند، افزود: چهارم مهر سومین کاروان شامل 88 نفر از سنندج و 10 مهر نیز چهارمین کاروان شامل 92 نفر از سنندج عازم سفر زمین وحی خواهند شد.
مدیرکل حج و زیارت کردستان یادآور شد: براساس برنامه زمانبندی 11 مهر کاروان 84 نفره از شهرستان بیجار، 13 مهر کاروان 124 نفر از دهگلان و 16 مهر کاروان 86 نفره از شهرستان سقز عازم این سفر معنوی می‌شوند.
ارسال نظر

سوال: جمع پنج و سه؟ 8

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار