مشکل کمآبی شهر پالیز در اسدآباد برطرف شد
فرهاد بختیاریفر روز سهشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به کاهش آب چاههای موجود و ضرورت تأمین آب شرب پایدار در شهر پالیز، یک حلقه چاه جدید در این شهر حفر و به بهرهبرداری رسید.
وی ادامه داد: دو حلقه چاه واقع در مزرعه بید و جنت آباد وجود دارد و با توجه به تنش آبی این شهر در سال جاری و کاهش شدید آب، برای پایداری شبکه توزیع آب این شهر یک حلقه چاه جدید با اعتبار 45 میلیارد ریال حفر و تجهیز شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بیان اینکه با بهرهبرداری از این چاه 25 لیتر در ثانیه به ظرفیت تأمین آب شهر اضافه شده، عنوان کرد: بهره برداری از این پروژه کسری آب شرب شهر پالیز و بخشی از روستای بادخوره را جبران کرد.
شهر پالیز در پنج کیلومتری شهر اسدآباد واقع شده و از ادغام دو روستای جنتآباد و مزرعه بید با جمعیتی بالغ بر 6 هزار نفر در سال 1400 ایجاد شد.
آبفای استان همدان بیش از 680 هزار مشترک دارد.
ارسال
نظر
*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد
نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین
(فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر
شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای
نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.