گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:87183
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی همدان:

مردم فریب تبلیغات «وام فوری» را نخورند

مردم فریب تبلیغات «وام فوری» را نخورند

سرهنگ مجتبی محمدی روز سه‌شنبه با تأکید بر اینکه مردم فریب تبلیغات دریافت وام‌های فوری را نخورند، افزود: متقاضیان دریافت تسهیلات به‌جای واسطه‌ها، به بانک مراجعه کنند.
این مقام مسئول اظهار کرد: افرادی با سوء استفاده از بانکداری الکترونیکی شماری از بانک‌ها به‌خصوص بانک رسالت و با عنوان «فروش امتیاز وام» اقدام به تبلیغات کرده و پس از اعتمادسازی و دریافت رمز کاربری از مراجعان و مالباختگان، وجه وام واریزی را بلافاصله با توجه به در اختیار داشتن رمز کاربری برداشت و به حساب دیگران واریز می‌کنند.
وی اظهار کرد: متهمان با تحویل چک مدت‌دار اقدام به کلاهبرداری سازمان‌یافته کرده و موجب اخلال در نظام اقتصادی (پولی و بانکی) شده و تعدادی از شهروندان را با مشکلات عدیده مواجه کردند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی همدان ادامه داد: پلیس امنیت اقتصادی وارد عمل شده و با هماهنگی قضائی نسبت به دستگیری متهمان اقدام کرد که تاکنون 20 متهم شناسایی، دستگر و اموال آن‌ها توقیف شد؛ همچنین حساب بانکی آن‌ها مسدود شده است.
سرهنگ محمدی گفت: با وجود اطلاع‌رسانی درباره کلاهبردار از طریق فروش امتیار وام همچنان شاهد ثبت‌نام برای دریافت این‌قبیل وام‌ها هستیم که انتظار می‌رود شهروندان برای دریافت تسهیلات به‌جای افراد واسطه‌ای و کلاهبردار، نزد بانک بروند.
وی اظهار کرد: درصورت مشاهده تبلیغ فروش این‌قبیل امتیاز وام، مراتب را برای پیگیری از طریق تماس با شماره 096300 به ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی اطلاع‌رسانی کنید.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی همدان تأکید کرد: متقاضیان وام بانکی نباید رمز و اطلاعات خود را در اختیار افراد ناشناس قرار دهند؛ همچنین درصورت واریز وام به حساب فرد، چک مدت‌دار قبول نکرده و بلافاصله اصل پول را مطالبه کنند.
پرونده‌های جرائم اقتصادی شامل تسهیلات غیر مجاز، زمین‌خواری، رشاء و ارتشاء، فرار مالیاتی، تبانی، اختلاس و پولشویی و جرائم بورس می‌شود که نیمه نخست امسال ارزش ریالی پرونده‌های تشکیل‌شده در این حوزه در همدان به چهار هزار و 940 میلیارد ریال می‌رسد.
ارسال نظر

سوال: بلندترین حیوان؟ zarafe

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار