مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب همدان مطرح کرد:
آبرسانی به 44 روستای استان همدان
فرهاد بختیاریفر روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: روستاهای پیرملو، چنار علیا و ملاولی در اسدآباد، سنگ سفید، زاغه، آقکهریز، مالک اشتر، حسن ابدال، رسولآباد سفلی، گندهجین در بهار، اشترمل، شهرستانه، قلقل، آرزووج، وردآورد علیا، وردآورد وسطی، تیمیجان، فریازان، باباپیرعلی و قلعه نوروز در تویسرکان، حکان در درگزین و یارمجه باغ و قرهبلاغ در رزن زیر پوشش این طرح قرار گرفتند.
وی ادامه داد: فیضآباد، عمرآباد، قبانقلی و قشلاق در فامنین، پرورق، خانآباد، چالو و عظیمدره در کبودراهنگ، کرتیلآباد، پیرسواران و محرا در ملایر، توانه، کرک علیا، ده موسی و شیراوند در نهاوند و سیمین ابرو، علیآباد ورکانه، حیدره بالای شهر، حسنآباد شورین، چشین و ارزانفود در همدان از آب شرب پایدار بهرمند شدند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب همدان با بیان اینکه با آبرسانی به این روستاها آب سالم، بهداشتی و پایدار در اختیار 36 هزار و 25 نفر از ساکنان مناطق روستایی و محروم استان همدان قرار گرفت، خاطرنشان کرد: آبرسانی به روستاها گامی مهم برای توسعه پایدار و بهبود کیفیت زندگی در مناطق روستایی است.
بختیاریفر با بیان اینکه نبود آب در روستاها مشکلات متعددی در بخشهای بهداشت و سلامت، کشاورزی و تولید غذا و توسعه اقتصادی و اجتماعی بهوجود میآورد که میتواند تأثیرات منفی گستردهای بر زندگی و معیشت مردم داشته باشد، افزود: به همین دلیل پروژه جهاد آبرسانی با هدف رفع عطش روستاهای کشور از سال 1400 در کشور آغاز شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان خاطرنشان کرد: کمبود آب در روستاهای همدان یکی از مشکلات جدی بوده که در سالهای اخیر بهدلیل تغییرات اقلیمی، کاهش بارندگی و مدیریت نادرست منابع آبی تشدید شده و این مشکل باعث آن است که بسیاری از روستاهای این منطقه با بحرانهای جدی ازجمله کاهش دسترسی به آب شرب و آب مورد نیاز برای کشاورزی مواجه شوند.
وی یادآور شد: حفر و تجهیز چاه، احداث مخزن، اجرای خط انتقال، ساخت و تجهیز ایستگاه پمپاژ، اصلاح شبکه توزیع و بهسازی قنات با همکاری قرارگاه بسیج سازندگی امام حسن مجتبی (ع) برای آبرسانی به این روستاها انجام شده و محل تأمین مالی این اقدامات از اعتبارات محرومیتزدایی بوده است.
ارسال
نظر
*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد
نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین
(فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر
شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای
نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.