صدور 93 اخطار و تخریب 7 ساختوساز غیر مجاز در همدان
امیرحسین اسکندریان روز یکشنبه با بیان اینکه هفت ساختوساز غیر مجاز ساختمانی در سطح شهر و باغهای همدان با صدور رأی ماده 100 تخریب و 93 اخطار صادر شده است، اظهار کرد: این تخریبها شامل سه ساختوساز غیر مجاز در منطقه یک، یک رأی در منطقه دو، یک رأی در منطقه سه و یک رأی در منطقه چهار بود.
وی بیان کرد: همچنین در همین رابطه 93 اخطار تخلف ساختمانی ظرف یک هفته گذشته صادر و به متخلفان ابلاغ شده است.
اسکندریان اضافه کرد: در همین مدت 13 مورد پرونده کمیسیون ماده 100 ویژه تخلفات فنی سطح شهر تشکیل و 117 مورد اخطاریه گزارش تخلف مهندس ناظر نیز صادر شد.
مدیر پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری همدان ادامه داد: در یک هفته گذشته 84 وسیله تخلف ساختمانی و 14 وسیله تخلفات ساختوساز غیر مجاز در باغهای همدان جمعآوری و ضبط شد.
وی با اشاره به برخوردهای صورتگرفته در رفع سد معبر شهر همدان، گفت: 50 مورد اخطاریه رفع سد معبر و 22 مورد ضبط وسایل باعث سد معبر در یک هفته گذشته انجام شد.
این مقام مسئول افزود: بیش از 20 تیم در طرح برخورد با ساختوسازهای غیر مجاز و نیز سد معبر طی یک هفته اخیر به کار گرفته شدند.
ارسال
نظر
*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد
نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین
(فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر
شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای
نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.