عمل جراحی شکستگی مهره گردن برای نخستینبار در سقز انجام شد
پروین خسروپور روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: بیمار خانم 17 ساله بود که بهدنبال تصادف دچار شکستگی تایپ دو ادونتویید مهره دوم گردنی و محدودیت در چرخش سر و گردن به طرفین شده بود.
وی افزود: در یک جراحی پیچیده و سخت،پیچ گذاری ادونتویید توسط دکتر «اکبر نهایتبین» جراح مغز و اعصاب بیمارستان شفا انجام شد.
مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان سقز اضافه کرد: بعد از انجام عمل جراحی و اقدامات درمانی لازم، حال عمومی بیمارخوب و نتیجه اقدامات انجام شده رضایتبخش است.
خسروپور ادامه داد: با تکمیل تجهیزات پزشکی مورد نیاز در عملهای تخصصی جراحی مغز و اعصاب در اتاق عمل بیمارستان شفا و بهرهمندی از تیم همراه خوب و با تجربه، موارد ارجاع و اعزام بیمار از این شهرستان به مرکز استان یا شهرستانهای همجوار کاهش پیدا کرده است.
اکبر نهایتبین جراح مغز و اعصاب از شهریور ماه سال جاری در سقز مشغول به خدمت است.
ارسال
نظر
*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد
نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین
(فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر
شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای
نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.