گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:88131
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان:

نهالستان منابع طبیعی و آبخیزداری نهاوند تا پایان آبان افتتاح می‌شود

نهالستان منابع طبیعی و آبخیزداری نهاوند تا پایان آبان افتتاح می‌شود

داریوش عباسی اظهار کرد: در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت، با توجه به ظرفیت و توانمندی‌های شهرستان نهاوند نهالستانی با گنجایش تولید سالیانه 40 هزار نهال گلدانی به‌مساحت 2000 متر مربع در محوطه اداره منابع طبیعی نهاوند در حال ساخت و احداث است.
وی افزود: با توجه به شرایط آب و هوایی و خاک منطقه نهاوند به ویژه پارک‌های جنگلی سراب‌های گیان، فارسبان، گاماسیاب و ملوسان تولید گونه‌هایی همچون گلابی وحشی، زالزالک، بلوط و آلبالوی وحشی در دستور کار قرار دارد.
سلگی کارشناس جنگل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نهاوند هم به مشارکت کارخانه سیمان نهاوند و معدن جهان‌آباد در این طرح اشاره کرد و گفت: پیش‌بینی می‌شود با توسعه این نهالستان ظرفیت تولید این نهالستان در ماه‌های آینده به بیش از 100هزار اصله نهال برسد.
ارسال نظر

سوال: پرنده‌ای سریع؟ shahin

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار