گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:88487

10 دوربین جدید کنترل سرعت در محورهای شریانی ایلام نصب می‌شود

10 دوربین جدید کنترل سرعت در محورهای شریانی ایلام نصب می‌شود

سیدزاهدین چشمه‌خاور گفت: به‌منظور ارتقای ایمنی جاده‌ها و کاهش تصادفات، 10 سامانه ثبت تخلفات عبور و مرور (دوربین کنترل سرعت) جدید در محورهای شریانی استان ایلام نصب و راه‌اندازی می‌شود.
وی افزود: راه‌اندازی این سامانه‌ها گامی مهم در جهت ارتقای ایمنی تردد در محورهای شریانی استان است و علاوه بر کنترل سرعت، تخلفات دیگری مانند ترددهای غیرمجاز را نیز ثبت خواهند کرد.
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ادامه داد: علاوه بر این 10 سامانه جدید، در حال حاضر 36 دستگاه دوربین ثبت تخلف، 48 دوربین نظارتی تصویری، 72 دستگاه ترددشمار و سه تابلو پیام متغیر vms در سطح راه‌های استان ایلام وجود دارد.
چشمه‌خاور خاطرنشان کرد: عملیات پروژه‌های احداث، تعریض، بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان‌های چوار، ایلام، دره‌شهر، ملکشاهی و دهلران طی سال جاری با 279 میلیون ریال اجرا شده است.
وی تصریح کرد: 45 میلیون و 315 هزار و 34 تردد وسایل نقلیه از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه در جاده‌های این استان ثبت شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 10 درصد افزایش داشته است.
ارسال نظر

سوال: کوچک‌ترین سیاره؟ Atarod

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار