گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:89963

نمایندگان دخالتی در انتصابات استان مرکزی ندارند؛ فقط مشورت!

نمایندگان دخالتی در انتصابات استان مرکزی ندارند؛ فقط مشورت!

ولی‌الله بیاتی با اشاره به نقش نمایندگان در انتصابات پیض‌رو در استان مرکزی در سطح استان و شهرستان‌ها اظهار داشت: نمایندگان هیچ دخالتی در انتصابات نداشته و دخالت در انتصابات نمی‌کنیم و این بدان معناست که نمایندگان دنبال اینکه ما بخواهیم فردی را معرفی کنیم و بگوییم حتما این فرد باید انتخاب و نظر ما حتما باید اعمال شود نیستند و هیچ یک از نمایندگان مجمع در استان مرکزی نیز دنبال چنین موضوعاتی نیستند.
وی افزود: اما یک جنبه مشورتی بین ما به عنوان نمایندگان و مجموعه دولت وجود دارد به طوری که هم استاندار و هم وزرا با ما مشورت می‌کنند و این مشورت در این قالب است که کمک کنیم به اینکه کسانی که مسئولیتی را برعهده می‌گیرند افراد کارآمد و پاسخگو باشند.
بیاتی بیان کرد: در حوزه‌های انتخابیه، نمایندگان اگر با فرمانداران و مدیران همراه نباشند کارها به درستی پیش نمی روند ولی اگر این مجموعه فرمانداران، مدیران و نمایندگان همراه بوده و هم‌پوشانی و هماهنگی داشته باشند به طور قطع موضوعات به بهترین نحو و در کمترین زمان ممکن حل می‌شوند.
نماینده مردم فراهان، تفرش و آشتیان در مجلس با اشاره به تعامل خوب و مطلوب نمایندگان و مدیریت ارشد استان مرکزی گفت: در این راستا، مجمع نمایندگان و تک به تک نمایندگان در حوزه‌های انتخابیه خوشبختانه تعامل خوبی با دولت و استاندار مرکزی دارند و تعامل بین دو مجموعه دولت و نمایندگان در استان به بهترین شکل ممکن وجود دارد و مجمع نیز با نظرات مشورتی خود به بهتر پیش رفتن امور کمک می‌کند.
وی خاطرنشان کرد: تا امروز نیز نشست‌های مشترک خوبی بین استاندار مرکزی و مجمع نمایندگان استان برقرار شده و در این نشست‌ها هماهنگی، همدلی و وفاق نمایندگان مردم و مدیریت ارشد استان در راستای پیشبرد برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی، اولویت‌بندی و پیگیری مسائل در سطح ملی، بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های استان در راستای توسعه همه‌جانبه و تمرکز بر گره‌گشایی از امور مورد تأکید قرار گرفته است که امیدواریم این تعاملات سازنده باقوت تداوم داشته باشد و نتیجه شیرین آن که گره گشایی از مشکل مردم و رضایت آنهاست را ببینیم.
برچسب ها:
ارسال نظر

سوال: پایتخت فرانسه؟ Paris

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار