گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:91931

اختصاص 260 میلیارد ریال اعتبار به محیط‌زیست ایلام

اختصاص 260 میلیارد ریال اعتبار به محیط‌زیست ایلام

علیرضا محمدی با اشاره به اقدامات شاخص و عملکرد این اداره کل در سال جاری گفت: مبلغ 260 میلیارد ریال از محل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای ابلاغی سازمان مرکزی و استانی جذب شده است.
وی افزود: ساخت یک باب پاسگاه محیط‌بانی در منطقه حفاظت شده کولک و ساخت مرکز نگهداری و تیمار حیات وحش به مساحت 60 مترمربع نیز در سال جاری انجام شده است.
مدیرکل محیط‌زیست استان ادامه داد: تعمیر، بهسازی و تجهیز ساختمان‌های اداری و محیط‌بانی‌های سطح استان، خرید سه دستگاه خودرو صحرایی و سواری، ارتقاء و تجهیز آزمایشگاه‌های شهرستان آبدانان، سرابله، ایوان و اداره کل با خرید تجهیزات و مواد آزمایشگاهی از دیگر اقدامات انجام گرفته است.
محمدی خاطرنشان کرد: انجام عملیات مبارزه با گیاه انگلی لورانتوس (قطع سرشاخه‌های آلوده) در جنگل‌های منطقه حفاظت‌شده مانشت و قلارنگ در سطح 500 هکتار، ساخت و نصب بنچ مارک و تابلوهای بتونی هشداری جهت تثبیت مرزو مناطق حفاظت شده و آگاهی‌بخشی به مردم، انجام مطالعات تهیه طرح مدیریت منطقه حفاظت شده مانشت و قلارنگ، اجرای کارگاه‌های آموزشی زیست‌محیطی توانمندسازی جوامع محلی، دهیاران، دانش‌آموزان و مدیران مدارس مقطع دبستان، تهیه و تدوین تور مجازی موزه تاریخ طبیعی استان جهت بازدید مجازی عموم از موزه مذکور نیز از دیگر اقدامات است.
وی تصریح کرد: زنده‌گیری و انتقال دو رأس گوزن زرد ایرانی از مرکز تکثیر و پرورش آزادی ایلام به سایت تکثیر و پرورش قندگلو استان اردبیل، اجرای برنامه‌های سرشماری حیات وحش شامل پستانداران شاخص (کل و بز، قوچ و میش)، گونه حائز اهمیت هوبره و پرندگان آبزی و کنارآبزی مهاجر زیستگاه‌های آبی استان نیز در سال جای انجام شده است.
مدیرکل محیط‌زیست استان اظهار کرد: 20 پرونده جبران خسارت حیات وحش حمایت شده و حفاظت شده به دام و محصولات کشاورزی و ارسال به بیمه کشاورزی جهت پرداخت تشکیل شده است.
محمدی یادآور شد: پنج دوره کلاس آموزش برای شکارچیان برگزار و تعداد 346 پروانه صید ماهی و شکار کبوتر برای متقاضیان سطح استان صادر شده است.
وی متذکر شد: برنامه‌های پایش مشترک زیستگاه‌ها و تالاب‌های استان با همکاری اداره کل دامپزشکی استان ایلام جهت پیشگیری از شیوع بیماری‌های واگیردار دامی (تب برفکی، آنفولانزای فوق حاد و طاعون نشخوارکنندگان کوچک) به حیات وحش 790 مورد اجرا شده است و نمونه‌برداری از منابع آبی نیز 102 مورد بوده است.
مدیرکل محیط‌زیست استان ایلام، بیان کرد: در سال جاری 130 مورد خوداظهاری از سوی صنایع مهم استان انجام شده، ضمن اینکه 360 مورد مجوز استقرار صنایع و 135 مورد مجوز بهره‌برداری از صنایع صادر شده است.
محمدی با اشاره به حوزه تخلفات عنوان کرد: در این بازه زمانی 151 مورد شکار و صید غیرمجاز کشف و در این راستا 214 نفر متخلف دستگیر شده‌اند.
برچسب ها:
ارسال نظر

سوال: کوچک‌ترین عدد زوج؟ 2

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار