معاون میراثفرهنگی اداره کل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری کردستان گفت: در برنامهای پنجساله که از سوی دولت تدوین شده پنج بهابرگی تاریخی در استان مرمت و بازسازی میشود.

گولان فرزامی اظهار کرد: در زمینه مرمت آثار تاریخی مشکلات عدیدهای در استان ازجمله کمبود اعتبارات و نیروهای متخصص وجود دارد.
وی گفت: در زمینه تربیت نیروهای متخصص نیاز است آموزشوپرورش و فنی حرفهای ورود کرده و دورههایی را برای پرورش استادکارهای بومی برگزار کنند.
معاون میراثفرهنگی اداره کل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری کردستان اضافه کرد: برای کمک به مرمت آثار تاریخی، امسال دولت در اقدامی مناسب، برنامهای پنجساله را برای مرمت آثار تاریخی در همه استانهای کشور تدوین کرده که در کردستان پنج بنای تاریخی برای این طرح پیشبینیشده است و امیدواریم تا پایان برنامه پنجساله، مرمت این پنج اثر به بهرهبرداری برسد.
فرزامی اظهار کرد: برای تداوم حیات آثار تاریخی، مداخلاتی در دو حوزه حفاظتی و مرمتی به طور مستمر صورت میگیرد.
وی با اشاره به اینکه بیشترین مداخلات در این زمینه در بخش مرمتهای حفاظتی است، گفت: این اقدام وضعیت موجود بناها را برای جلوگیری از تخریب بهبود میبخشد و به حیات دوباره آثار تاریخی کمک میکند.
معاون میراثفرهنگی کردستان با بیان اینکه مرمت آثار تاریخی به سرمایهگذاران بخش خصوصی واگذار میشود، از سرمایهگذاران در تمام نقاط کشور برای شرکت در فراخوان این اداره و مرمت آثار تاریخی استان دعوت کرد.
شناسه خبر 92072