گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:92499

آموزش و پرورش در حادثه دانش‌آموزان کرمانی بی‌تقصیر نیست!

آموزش و پرورش در حادثه دانش‌آموزان کرمانی بی‌تقصیر نیست!

جلسه مشترک خبری اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضائیه و علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران صبح امروز سه شنبه ٧ اسفند ماه ١4٠٣ برگزار شد.
جهانگیر در خصوص پرونده تصادف دانش‌آموزان کرمانی اظهار کرد: ضمن عرض تسلیت مجدد به همه خانواده‌های داغدار و مردم عزیز کرمان همانطور که میدانید قوه قضائیه بارها هشدار داده که ضوابط و مقررات برای مسافرت‌ها به ویژه برای دانش‌آموزان که آینده سازان مملکت هستند باید به درستی رعایت شود.
وی افزود: متأسفانه در تاریخ 18 بهمن ماه گذشته یک دستگاه اتوبوس ولوو که حامل دانش‌آموزان مدرسه فرزانگان کرمان بود با توجه به نقص فنی که پیدا کرد واژگون شد؛ در اثر این واژگونی 6 نفر از سرنشینان آن فوت کردند و 35 نفر مصدوم شدند.
وی ادامه داد: بلافاصله مقامات قضائی و انتظامی در محل حادثه حاضر شدند و دستور قضائی لازم صادر شد، حسب گزارشی که پلیس ارائه کرده اتوبوس موصوف یکی از چرخ‌های عقب آن از ابتدا فاقد سیستم ایمنی ترمز بوده تحقیقات اولیه حاکی از این است که پروتکل‌ها و آئین نامه‌های مربوط از ناحیه آموزش و پرورش هم به صورت کامل رعایت نشده است و پرونده قضائی در این خصوص تشکیل و در حال رسیدگی است.
جهانگیر افزود: در حال حاضر راننده و مدیرعامل شرکت و حمل و نقل، از روز بعد از حادثه تاکنون با صدور قرار تأمین مناسب در بازداشت به سر می‌برد و مدیر کل راه و شهرسازی استان و مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان و مدیرکل آموزش و پرورش استان و رئیس آموزش و پرورش ناحیه 2 کرمان جهت ادای توضیحات احضار شدند.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: همچنین مدیر مدرسه فرزانگان با توجه به ترک فعل‌های صورت گرفته و قصور در انجام وظایف قانونی با صدور قرار تأمین کیفری متناسب رو به رو شده، دفتر شرکت حمل و نقل پلمب شده و مرکز معاینه فنی خودروهای سنگین که برای اتوبوس مورد نظر علیرغم نداشتن شرایط لازم اقدام به صدور پروانه معاینه فنی کرده بود نیز پلمب شده است و سرپرست اردو نیز احضار شده. پس از انجام تحقیقات نتایج آن اطلاع رسانی خواهد شد.
برچسب ها:
ارسال نظر

سوال: کوچک‌ترین قاره؟ Ostoralia

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار