گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:92862
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان اعلام کرد:

افزایش 4 برابری سهمیه قیر یارانه‌ای همدان

افزایش 4 برابری سهمیه قیر یارانه‌ای همدان


امیررضا یوسفیان پنجشنبه 16 اسفندماه در جلسه کارگروه حمایت و پشتیبانی از پروژه‌های عمرانی استان که با حضور مدیران کل استان در سالن جلسات فرمانداری شهرستان رزن برگزار شد، اظهار کرد: سهمیه قیر رایگان استان همدان در سال گذشته 800 تُن بوده که با تلاش و پیگیری مدیران راه و شهرسازی و بنیاد مسکن استان همدان، این میزان قیر یارانه‌ای استان امسال به سه هزار و 300 تُن افزایش پیدا کرد که این سهمیه‌ها به‌طوری بوده که مبالغی برای آن پرداخت نمی‌شود.
وی با بیان اینکه این امر نشان از تلاش و پیگیری مدیران ما در استان دارد و همه برای خدمت به مردم درحال تلاش هستند، تصریح کرد: تأکید استاندار در جابه‌جایی مدیران این بوده که مدیرانی باید انتخاب شوند که دارای برنامه باشند و برای هریک از برنامه‌های خود بازه زمانی تعیین کرده باشند و منابع اعتباری آن را با پیگیری لازم تأمین کنند.
یوسفیان ادامه داد: باید مدیران برای انجام کار مردم تلاش و پیگیری داشته باشند؛ چراکه در نظام جمهوری اسلامی به مدیران پیگیر نیاز داریم. با عدم پیگیری، کاری پیش نخواهد رفت.
* محور دمق به ملابداق رزن شریانی می‌شود
سرپرست فرمانداری رزن هم با اشاره به اینکه شریانی شدن راه دمق به ملابداق یکی از مطالبات مهم مردمی شهرستان رزن به‌شمار می‌رود و شریانی شدن این محور را پیگیری می‌کنیم، خاطرنشان کرد: نماینده مردم شهرستان‌های رزن و درگزین با جدیت پیگیر این طرح بوده‌اند و مطالعات این طرح را از راه و شهرسازی درخواست داریم.
فرهاد جهانیان گفت: اگر بهار 1404 مطالعات این طرح انجام شود، به‌طور قطع برای ماده 23 آن تا شهریورماه سال آینده اقدام خواهیم کرد تا در بودجه سال آینده ردیف بودجه برای آن گرفته شود.
وی با بیان اینکه تسریع در روند پیشرفت و توسعه پروژه‌های عمرانی شهرستان حتی پروژه‌هایی که دارای مصوبه هستند یکی از درخواست‌های مسئولان و مطالبه مهم مردم رزن است، ابراز کرد: شهرستان رزن دارای برخی پروژه‌های عمرانی بوده که از سال‌ها پیش باقی مانده و اعتبار و بودجه بسیاری از منابع ملی و استانی برای آن هزینه شده، اما هنوز به سرانجام نرسیده و تکمیل نشدن این پروژه‌ها موجب نارضایتی مردم شده است.
جهانیان با اشاره به پروژه کریدور شمالی رزن به‌عنوان یکی از پروژه‌های نیمه‌تکمیل این شهرستان، تصریح کرد: عملیات اجرایی پروژه کریدور شمالی از اصله به اورقین از سال‌ها پیش شروع شده و قطعاتی از این طرح به اتمام رسیده و بخشی نیز درحال اجرا بوده و قسمتی نیز هنوز عملیات اجرایی آن شروع نشده است.
وی با بیان اینکه درحال حاضر برای این پروژه اعتباری افزون‌بر 50 میلیارد تومان تخصیص داده شده، ادامه داد: تخصیص به‌موقع این اعتبار از اهمیت ویژه‌ای برای ادامه پروژه برخوردار خواهد بود.
جهانیان همچنین با اشاره به پروژه کمربندی رزن، خاطرنشان کرد: یک قطعه از این پروژه به اتمام رسیده، اما هنوز به بهره‌برداری نرسیده و بهره‌برداری این پروژه منوط به تکمیل شدن کامل این طرح خواهد بود.
وی ادامه داد: این پروژه نقش مؤثری در تردد ماشین‌های سنگین و کاهش تصادفات درون‌شهری خواهد داشت که در همین رابطه تعیین تکلیف هرچه سریع‌تر این پروژه را خواستار هستیم.

ارسال نظر

سوال: پنج منهای دو؟ 3

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار