شکستن رکورد جهانی با کشیدن هواپیما
گیتی موسوی ورزشکار ایرانی که اهل تبریز است، با کشیدن یک هواپیمای 18 تنی، رکوردی را ثبت کرد که هیچ زنی در دنیا انجام نداده. وی پیش از این موفق به کشیدن تریلی شده بود.
وی درباره جدیدترین رکورد خود توضیح داد: مدتها بود که تمرینات ورزشی را بهطور جدی دنبال میکردم و پیش از این موفق به ثبت رکورد کشیدن تریلی شده بودم. اما همیشه بهدنبال یک چالش بزرگتر بودم و تصمیم گرفتم که یک هواپیما را بکشم.
وی با اشاره به سختیهای ثبت این رکورد در ایران افزود: متأسفانه در کشورمان همکاری لازم برای انجام این کار صورت نمیگرفت، اما خوشبختانه نیروی انتظامی و معاونت اجتماعی فراجا در این مسیر از من حمایت کردند و شرایط لازم را برای ثبت این رکورد فراهم آوردند. از این رو، از نیروی پلیس که در این مسیر همراه من بودند، صمیمانه قدردانی میکنم.
این ورزشکار درباره انگیزه خود برای انجام این کار گفت: برای من اهمیت داشت که ثابت کنم زنان قوی، مصمم و دارای اعتمادبهنفس هستند. به همین دلیل، میخواستم کاری را انجام دهم که تاکنون هیچ زنی در دنیا انجام نداده است.
موسوی درباره هواپیمایی که قرار است آن را بکشد، توضیح داد: این هواپیما متعلق به پلیس است و وزنی حدود 18 تن دارد. پس از کشیدن تریلی در سه مرحله مختلف، به این نتیجه رسیدم که باید چالش جدیدی را تجربه کنم و به کمک پلیس، این رکورد را به ثبت برسانم.
وی درخصوص تمرینات سخت و طولانیمدت خود اظهار کرد: از زمان ثبت رکورد کشیدن تریلی، به مدت سه سال تحت نظر مربیان بودم، تمرینات فشردهای را پشت سر گذاشتم. روزانه سه تا چهار ساعت تمرین داشتم و این مسیر واقعاً سخت و طاقتفرسا بود. اگر دستهایم را ببینید، متوجه میشوید که چقدر برای این هدف تلاش کردهام.
این ورزشکار و رکورددار کشیدن اجسام سنگین، با تأکید بر نقش خدا در موفقیتهایش گفت: همیشه گفتهام که این من نیستم که این کار را انجام میدهم، بلکه اگر خدا بخواهد، این اتفاق خواهد افتاد. امیدوارم در این مسیر سربلند باشم.
*حمایت پلیس فراجا از گیتی موسوی برای ثبت رکورد جابجایی هواپیما
فرمانده هواپیمایی فراجا، نیز گفت: هواپیمایی پلیس، در راستای تدابیر فرمانده کل انتظامی کشور و با رویکرد معاونت فرهنگی و اجتماعی فراجا همواره در مسیر امدادگری و خدمت به شهروندان گام برداشته. بر همین اساس، در هر زمینهای که ظرفیتی برای کمک به جامعه وجود داشته باشد، پلیس همراه و پشتیبان مردم خواهد بود.
سردار منصورینژاد، گفت: در همین راستا، خانم موسوی که پیشتر در زمینه جابجایی یک تریلی رکوردی را ثبت کرده بودند، این بار رکورد جابجایی یک هواپیما را به نام خود ثبت کردند. با توجه به محدودیتهایی که در مسیر این هدف وجود داشت، ایشان از طریق حوزههای هوانوردی پیگیر این موضوع بودند. تا بهعنوان افتخار یک زن ایرانی در حوزه مقاومت جسمانی بتوانند این توانمندی را به ثبت برساند.
وی افزود: هواپیمایی پلیس، با در نظر گرفتن زیرساختهای لازم و ایجاد فضایی آرام و بدون استرس برای این بانوی توانمند، شرایطی را فراهم کرد تا این اقدام در امنیت کامل و با آرامش خاطر انجام شود.