گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:93490
طی نوروز امسال؛

611 تُن مرغ و گوشت قرمز منجمد در همدان توزیع شد

611 تُن مرغ و گوشت قرمز منجمد در همدان توزیع شد


رضا بهراملو روز سه‌شنبه با اشاره به اینکه کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز به‌صورت هدفمند تأمین و توزیع شد، ابراز کرد: از 25 اسفندماه سال گذشته تا پایان نوروز امسال 536 تُن مرغ منجمد و 75 تُن گوشت قرمز منجمد در استان توزیع شد.
این مقام مسئول با بیان اینکه در ایام نوروز به‌طور متوسط روزانه 180 تُن مرغ گرم در استان توزیع‌ شده است، اظهار کرد: برنامه‌ریزی مناسب برای تأمین و توزیع کالاهای اساسی انجام شد و در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و تعاونی‌های مصرف کارکنان، تعاونی‌های روستایی و فروشگاه‌های امین عرضه شد.
وی با اشاره به توزیع سایر کالاهای اساسی از ابتدای ماه مبارک رمضان، خاطرنشان کرد: 500 تُن برنج، 300 تُن شکر، 10 تُن خرما و 400 تُن سیب و پرتقال به نرخ دولتی توزیع شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: تعداد مراکز عرضه کالاهای اساسی در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشت.
* 566 مورد بازرسی از مراکز عرضه کالاهای اساسی
بهراملو با بیان اینکه 566 مورد بازرسی از مراکز عرضه عمده توسط بازرسان این سازمان در این مدت انجام شده، افزود: 104 مورد پرونده تخلفاتی به ارزش 15 میلیارد ریال به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
وی گفت: بازار استان به‌طور مستمر توسط کارشناسان توسعه بازرگانی و تیم‌های بازرسی و نظارت سازمان جهاد کشاورزی پایش و رصد می‌شود.

ارسال نظر

سوال: کوچک‌ترین سیاره؟ Atarod

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار