گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:98757
قائم‌مقام مدیر حوزه‌های علمیه:

تفکر بسیجی از ایران فراتر رفت و جهان را تحت‌ تأثیر قرار داد

تفکر بسیجی از ایران فراتر رفت و جهان را تحت‌ تأثیر قرار داد
قائم‌مقام مدیر حوزه‌های علمیه ‌با مرور تاریخ انقلاب و نقش مردم، تأکید کرد: فرهنگ و زیست بسیجی، امروز به یک جریان جهانی تبدیل شده و مقاومت ملت‌ها در برابر استکبار، ثمره همان تفکری است که امام خمینی (ره) پایه‌گذاری کرد.
حجت‌الاسلام حمید ملکی در گردهمایی دانشجویان و طلاب بسیجی با عنوان «پیشگامان رهایی» در همدان، ضمن گرامیداشت یاد شهدا و بازخوانی روزهای آغازین انقلاب، گفت: من در جوانی حدود 15 سال در این شهر بودم و از سال 56 تا 58، وقایع انقلاب را با چشم خودم دیدم؛ سال‌هایی که مردم، مخصوصاً جوان‌ها، با جان و دل پای مبارزه ایستادند.
وی با اشاره به فضای سیاسی سال‌های اول انقلاب، اظهار کرد: وقتی وارد دبیرستان شدیم، بیش از 60 گروه فعال بودند؛ عمدتاً گروه‌های چپ، مارکسیستی یا جریان‌هایی که عنوان اسلامی داشتند، اما بعدها روشن شد بسیاری از آن‌ها ریشه در استکبار داشتند. همان‌ها که شهیدبهشتی را عنصر آمریکایی معرفی می‌کردند، بعدها ثابت شد خودشان با بمب‌های آمریکایی او را به شهادت رساندند. همین جریان‌ها در دوران دفاع مقدس با صدام دست دوستی دادند، ستون پنجم شدند و حتی مختصات موشکی می‌دادند تا مردم ایران را هدف قرار بدهند.
قائم مقام مدیر حوزه‌های علمیه بیان کرد: بسیج، فقط سازمان نیست و توده‌ای از مردم است. همین مردم بودند که در جنگ هر هفته شاهد ده‌ها شهید بودند و مراسم تشییع آنان را با دستان خود انجام می‌دادند. فرهنگ بسیج همان فرهنگی است که امروز در اروپا و آمریکا هم نمود پیدا کرده؛ تا جایی‌که اساتید دانشگاه‌های آمریکا به‌خاطر دفاع از مردم غزه، از دانشگاه اخراج می‌شوند.
حجت‌الاسلام ملکی با اشاره به وصیت امام خمینی (ره)، گفت: امام فرمودند هسته‌های بسیجی باید در سراسر جهان شکل بگیرد و امروز این اتفاق از یمن و عراق تا سوریه رقم خورده است؛ مقاومت ملت‌ها علیه ظلم، میوه همان درخت تنومندی است که امام کاشت.
وی با بیان اینکه استکبار هرجا کوتاهی ببیند آن کشور دچار سرنوشت سوریه می‌شود، بیان کرد: ملت ایران امروز خوب فهمیده‌ است که اگر می‌خواهند کشورشان بماند، باید روحیه بسیجی داشته باشند؛ یعنی باید تنفر از استکبار و ایستادگی در برابر ظلم را در جامعه نهادینه کنند. اگر اسرائیل کوچک‌ترین اطمینانی داشت که می‌تواند به ایران حمله کند، حتماً حمله می‌کرد. همان حمله‌ای هم که انجام داد، به‌واسطه اطلاعات غلط ضد انقلاب بود و خودش هم امروز می‌بیند که اشتباه کرده است.
قائم‌مقام مدیر حوزه‌های علمیه با تأکید بر اینکه این فرهنگ ریشه در قرآن دارد، از قول قرآن کریم تشریح کرد: ایمان بدون عمل نجات‌بخش نیست؛ بسیج یعنی ایمان و جهاد در راه خدا و کسی نمی‌تواند مؤمن باشد، اما مجاهد نباشد. در دوران دفاع مقدس بعضی‌ها فقط ادعای شهادت داشتند، اما هرگز به جبهه نرفتند؛ در مقابل مردانی بودند که بدون شعار، مردانه در میدان حاضر شدند.
حجت‌الاسلام ملکی در ستایش خانواده‌های شهدا بیان کرد: خانواده شهید چراغ راه جامعه‌ است و روی سر همه ما جا دارد؛ این جلسات برای آن است که این خط گم نشود و مسیر مقاومت روشن بماند.
ارسال نظر

سوال: پایتخت چین؟ Pekan

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار