گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:98971

تأکید صوفی بر تسریع در ساخت تالار بزرگ شهر

همدان با میزبانی رویدادهای بین‌المللی، درخشیده است
تأکید صوفی بر تسریع در ساخت تالار بزرگ شهر

به گزارش سپهرغرب و به نقل از کمیته اطلاع‌رسانی سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، عباس صوفی در بازدید از کمیته‌های اجرایی سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان ضمن قدردانی از حامیان جشنواره و همراهی استاندار، بر اهمیت جشنواره‌ها در بروز استعدادها و نشان دادن توانمندی‌ها، تأکید کرد.
صوفی با اشاره به اینکه رویدادها بهانه‌ای برای رشد هنری و فرهنگی جامعه هستند، افزود: اساس بسیاری از جشنواره‌های کودک کشور از همدان بوده و جشنواره تئاتر کودک و نوجوان نیز به خانه خود بازگشته است.
وی با ابراز خرسندی از بازگشت جشنواره تئاتر کودک به همدان، بیان کرد: جشنواره فیلم کودک نیز باید به جایگاه اصلی خود بازگردد تا کودکان در فضایی شاد و با نشاط رشد کنند و جامعه‌ای بانشاط داشته باشیم.
عضو کمیسیون عمرانی مجلس با اشاره به اهمیت زیرساخت‌ها، عنوان کرد: همدان در حوزه سالن‌ها و زیرساخت‌ها جزء استان‌های پیشرو کشور است و برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و هنری، فرصت شناسایی کمبودها را هموار می‌کند.
صوفی با بیان اینکه جشنواره تئاتر کودک و نوجوان فرصتی برای شناساندن استعدادها و زیرساخت‌های همدان است، تأکید کرد: تالار بزرگ شهر باید با تمام امکانات کلنگ‌زنی و با کیفیت عالی آماده بهره‌برداری شود.
وی از عملکرد اداره‌ کل ارشاد در دوره تصدی سیدمحمدرضا جوادی مدیرکل کنونی، تقدیر کرد و افزود: وفاق و همدلی بین هنرمندان و مجموعه هنری استان برقرار شده و این اداره با تمام توان به پیگیری مسائل هنرمندان ادامه می‌دهد.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی همچنین نقش رسانه‌ها را بسیار مهم دانست و یادآور شد: با استفاده از ظرفیت رسانه‌ها می‌توان توانمندی‌ها و قابلیت‌های استان را به کشور و جهان معرفی کرد.
در ادامه پیام عباس صوفی، نماینده مردم شریف همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی به‌مناسبت افتتاحیه جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان را می‌خوانید:
افتتاحیه جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان بار دیگر نام این شهر تاریخی و فرهنگی را به‌عنوان پایتخت هنر نمایش کودک در کشور برجسته می‌کند؛ همدان با پیشینه‌ای غنی در فرهنگ، ادب و هنر، امروز میزبان نسلی است که با خیال‌پردازی، خلاقیت و صداقت کودکانه، روح جامعه را تازه می‌کند.
جشنواره تئاتر کودک و نوجوان تنها یک رویداد هنری نیست؛ فرصتی است برای پرورش آینده‌سازانی که از مسیر هنر، مهارت گفت‌وگو و همدلی، شجاعت بیان و خلاقیت را می‌آموزند. هنر نمایش می‌تواند پُلی میان خانواده، جامعه و نسل نو باشد و نقش بی‌بدیلی در تربیت اجتماعی و ارتقای فرهنگی داشته باشد.
باور دارم که حمایت از هنر کودک، سرمایه‌گذاری برای فردای کشور است. همدان ظرفیت آن را دارد که نه‌تنها میزبان این جشنواره، بلکه یکی از قطب‌های اصلی تولید آثار فاخر کودک و نوجوان در ایران باشد. تحقق این هدف، نیازمند همراهی هنرمندان، مسئولان، نهادهای فرهنگی و مردم شریف استان است.
ضمن تقدیر از دست‌اندرکاران، هنرمندان و همه عزیزانی که برای برگزاری این رویداد ارزشمند تلاش کرده‌اند، آغاز سی‌امین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان را به مردم فرهنگ‌دوست همدان تبریک می‌گویم و امیدوارم این جشنواره همچون گذشته، منشأ شکوفایی، نشاط و خلق آثار ماندگار باشد.
سی‌اُمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان با شعار «کودک امروز، روایت تازه، صحنه فردا» به دبیری آزاده انصاری از 14 تا 20 آذرماه 1404 با حضور گروه‌های نمایشی داخلی و خارجی در استان همدان برگزار خواهد شد.

ارسال نظر

سوال: آرامگاه باباطاهر در این شهر است؟ Hamedan

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار