گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:99295

اختتامیه جشنواره قصه‌گویی همدان دوم دی‌ماه برگزار می‌شود

اختتامیه جشنواره قصه‌گویی همدان دوم دی‌ماه برگزار می‌شود
دبیر بیست‌وهفتمین مرحله استانی جشنواره قصه‌گویی همدان با بیان اینکه اختتامیه بیست‌وهفتمین مرحله استانی جشنواره قصه‌گویی استان همدان دوم دی‌ماه برگزار می‌شود، گفت: پایش اولیه روی 625 اثر رسیده به دبیرخانه انجام گرفته است و در اختتامیه نفرات برگزیده در بخش‌های مختلف، معرفی خواهند شد.
به گزارش سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان، اعظم کیانی با اشاره به آغاز به‌ کار دبیرخانه این جشنواره از خردادماه 1404، اظهار کرد: جشنواره امسال با رویکردی آموزشی، مشارکتی و مبتنی بر ترویج قصه‌گویی اصیل، توانست فعالیت‌های گسترده‌ای را در سطح استان برنامه‌ریزی و اجرا کند.
وی با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی «قصه‌گویی به زبان مادری» در خردادماه، افزود: این کارگاه نقطه آغاز برنامه‌های آموزشی جشنواره بود که در آن محمدرضا عراقچیان، استاد دانشگاه و فعال فرهنگی با هدف ترویج زبان مادری در میان نسل جدید، حضور پیدا کرد.
کیانی ادامه داد: روایت قصه‌ها به زبان مادری هر منطقه، علاوه‌بر انتقال مفاهیم فرهنگی، نقش مؤثری در صیانت از گویش‌ها و هویت بومی دارد و جشنواره قصه‌گویی بستری مناسب برای احیای این سرمایه فرهنگی و انتقال آن به نسل‌های آینده فراهم کرده است.
وی به برگزاری 15 پاتوق تخصصی «قصه و نقد» در پنج‌شنبه‌های هر هفته با حضور اساتید مجرب و شناخته‌شده‌ در این رشته چون صیفی‌کار، سیدمهرداد کاووسی، زیبا عبدی، لیلی باباخانی، مریم نوشاد قباد، مهدی کلهری، احمد بیگلریان و دیگر اساتید اشاره و تصریح کرد: پاتوق قصه‌گویی نقش مهمی در ارتقای سطح کیفی آثار شرکت‌کنندگان داشته است.
دبیر بیست‌وهفتمین مرحله استانی جشنواره قصه‌گویی همدان با بیان اینکه اعضای شرکت‌کننده در پاتوق قصه و نقد با انواع قصه، ابزار قصه، انتخاب قصه، نحوه تعامل با مخاطب، لباس قصه‌گو و غیره آشنا شدند، گفت: با توجه به استقبال خوبی که از طرف اعضا برای برگزاری پاتوق صورت گرفت، این کارگاه‌های آموزشی برای سال آینده نیز برگزار خواهند شد.
وی به ترویج و توسعه فرهنگ قصه‌گویی در میان گروه‌های مختلف اجتماعی چون دانش‌آموزان در مدارس، اعضای کانون، مادران، سالمندان و غیره اشاره و اظهار کرد: ازاین‌رو چهار جلسه کارگاه آموزشی در خانه‌های سالمندان همدان و چندین کارگاه‌ آموزش قصه‌گویی در مدارس استان همدان از مهرماه برگزار شد که این امر نشان‌دهنده نگاه فراگیر جشنواره به مقوله قصه‌گویی در تمامی سنین است.
کیانی با اشاره به اینکه در بخش حضوری جشنواره دبیرخانه موفق به دریافت 625 اثر شده است، گفت: 210 اثر در بخش 100 ثانیه‌ای، 299 اثر در بخش سنتی- کلاسیک، 50 اثر در بخش آئینی، 43 اثر در بخش ایثار و مقاومت و 23 اثر در بخش قصه با ابزار به دبیرخانه رسیده و پایش اولیه آثار توسط داوران و کارشناسان صورت گرفته است.
وی به بخش غیر حضوری جشنواره قصه‌گویی اشاره و خاطرنشان کرد: بخش غیر حضوری جشنواره شامل پادکست، قصه 90 ثانیه‌ای و قصه محیطی است که علاقمندان می‌توانند تا 10 دی‌ماه آثار خود را به دبیرخانه ارسال کنند.
دبیر بیست‌وهفتمین مرحله استانی جشنواره قصه‌گویی همدان با بیان اینکه آمار بخش حضوری جشنواره نسبت به سال گذشته رشد 50 درصدی داشته است، ادامه داد: این آمار بیانگر استقبال چشمگیر قصه‌گویان و علاقه‌مندان از سراسر استان و نشان‌دهنده پویایی و جایگاه ویژه جشنواره قصه‌گویی در میان فعالان فرهنگی است.
وی به داوری آثار و برگزاری اختتامیه مرحله استانی جشنواره در یکم و دوم دی‌ماه اشاره و خاطرنشان کرد: در اختتامیه نفرات برگزیده در بخش‌های مختلف، معرفی خواهند شد؛ امیدواریم که این جشنواره گامی مؤثر در حفظ و ترویج فرهنگ قصه‌گویی، انتقال ارزش‌های فرهنگی به نسل‌های آینده و حفظ زبان و ادبیات این مرز و بوم باشد.
ارسال نظر

سوال: تعداد چشم انسان؟ 2

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار