گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:99737
نماینده مردم اسدآباد در گفت‌وگو با سپهرغرب:

اسدآباد در آستانه جهش اقتصادی با سرمایه‌گذار چینی

تونل گردنه اسدآباد منتظر موافقت نهایی دولت
اسدآباد در آستانه جهش اقتصادی با سرمایه‌گذار چینی

سپهرغرب، گروه - زهره پوروهابی :

وی در ادامه با اشاره به حمایت‌هایی که از این سرمایه‌گذار انجام شده است، گفت: تلاش کردیم با پشتیبانی کامل زمینه را برای سرمایه‌گذاری بیشتر فراهم کنیم.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استاندار محترم نیز بسیار مدبرانه و با عزم جدی پای کار آمد، افزود: سرمایه‌گذار چینی بعد از بررسی‌های لازم پنج طرح را به مدیریت ارشد استان ارائه داد که با امضای تفاهم‌نامه، اقدامات لازم جهت تخصیص زمین و کسب مجوزهای مختلف، انجام شد.

رنجبرزاده با بیان اینکه این پنج طرح بالغ‌بر 70 میلیون دلار جذب سرمایه برای شهرستان اسدآباد رقم خواهند زد، ابراز کرد: ازجمله این طرح‌ها احداث کارخانه تولید فرومنگنز با تولید 45 هزار تُن در سال و اشتغال‌زایی برای 250 نفر است.

این مقام مسئول با بیان اینکه برای مجتمع تولید فرومنگنز 10 هکتار زمین از شهرک صنعتی باید در اختیار قرار گیرد، افزود: کارخانه منیزیم با تولید 20 هزار تُن در سال نیز سه هکتار زمین نیاز دارد.

وی در ادامه با اشاره به طرح سرمایه‌گذاری سوم، عنوان کرد: کارخانه تولید باطری لیتیومی با تولید 100 هزار بسته در سال نیز برای شرایط اضطراری، کاربرد دارد.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی اذعان کرد: کارخانه کنسانتره آهن نیز با ظرفیت تولید 500 هزار تُن در سال، پنج هکتار زمین نیاز دارد.

وی با اشاره به احداث کارخانه تولید فولاد زنگ نزن (استیل) به‌عنوان پنجمین طرح سرمایه‌گذار چینی، گفت: این مجموعه سرمایه‌گذاری می‌تواند پیشران خوبی برای اقتصاد شهرستان اسدآباد ایجاد کرده و اشتغال پایدار فراهم کند.

رنجبرزاده در پاسخ به این سؤال که در گذشته سرمایه‌گذارانی در اسدآباد داشته‌ایم که سال‌ها زمین و امکانات را در اختیار گرفته‌اند اما کاری انجام نداده‌اند؛ برای جلوگیری از تکرار این مسئله چه تدبیری اندیشیده‌اید؟ ابراز کرد: ما حداقل هر هفته میزان پیشرفت کار را رصد می‌کنیم؛ مدیریت اجرایی استان نیز کاملاً کار را پیگیری می‌کند. درحال حاضر منتظر اختصاص زمین هستیم و سرمایه‌گذار چینی با جدیت پای کار آمده است.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه زیرساخت‌های لازم در هر دو فاز شهرک صنعتی شهرستان اسدآباد فراهم است، اظهار کرد: انتظار داریم برای تسهیل کار بیشترین تخفیف برای تخصیص زمین برای این پروژه‌ها درنظر گرفته شود؛ البته رایزنی لازم در این خصوص در سطح وزارتخانه نیز صورت گرفته است.

وی در ادامه درخصوص فراهم شدن زیرساخت‌های لازم برای جذب سرمایه‌گذار به‌ویژه در حوزه راه‌های دسترسی بیان کرد: ظرف یک‌ونیم سال گذشته تلاش کردیم دولت را برای احداث تونل گردنه اسدآباد، متقاعد کنیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه مقدمات این پروژه فراهم شده و امیدواریم امسال فرایند آغاز کار نهایی شود، افزود: برای این پروژه 27 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که 45 درصد توسط دولت و بقیه با همکاری بخش خصوصی تأمین می‌شود؛ این پروژه ظرف سه سال اجرایی خواهد شد.

 

 

 
ارسال نظر

سوال: جانوری دریایی بزرگ؟ nahang

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار