گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:99998
فرماندار نهاوند:

تمام دستگاه‌ها در شرایط بحرانی مکلف به حضور میدانی هستند

تمام دستگاه‌ها در شرایط بحرانی مکلف به حضور میدانی هستند
فرماندار نهاوند گفت: در مدیریت بحران نباید منتظر کمک خارج از شهرستان بود و تمام دستگاه‌ها موظف به حضور میدانی و اقدام فوری هستند.
مجتبی بیرانوند در جلسه ستاد بحران شهرستان نهاوند با تأکید بر لزوم استفاده حداکثری از ظرفیت‌های شهرستان، اظهار کرد:: در مدیریت بحران نباید منتظر کمک خارج از شهرستان بود و تمام دستگاه‌ها موظف به حضور میدانی و اقدام فوری هستند. دستگاه‌ها باید با تکیه بر ظرفیت‌ها، امکانات موجود و برنامه‌ریزی دقیق، مشکلات را در همان ساعات اولیه مدیریت و برطرف کنند.
بیرانوند با اشاره به اهمیت آمادگی پیشگیرانه، افزود: نباید منتظر بمانیم تا حادثه‌ای رخ دهد و بعد به فکر اقدام باشیم؛ قطع آب، برق یا گاز مردم خط قرمز مدیریت شهرستان است و هیچ توجیهی برای غفلت یا تعلل در این زمینه پذیرفته نیست.
وی با انتقاد از نگاه صرفاً اداری در شرایط بحرانی، تصریح کرد: در بحران بهانه نداشتن امکانات یا ارجاع موضوع به آینده قابل قبول نیست. همه دستگاه‌ها موظف‌اند در زمان نیاز با تمام توان، امکانات و نیروی انسانی خود پای کار باشند و حتی درصورت لزوم از ظرفیت بخش خصوصی و ماشین‌آلات سنگین استفاده شود.
فرماندار نهاوند با تأکید بر هماهنگی کامل دهیاران، بخشداران و مدیران دستگاه‌ها، گفت: اطلاع‌رسانی به‌موقع، حضور سریع در محل حادثه و پاسخگویی مستمر، از وظایف غیر قابل اغماض مدیران است و هیچ‌گونه خاموشی تلفن یا عدم دسترسی در شرایط بحرانی، پذیرفته نخواهد شد.
بیرانوند همچنین با قدردانی از زحمات نیروهای امنیتی، انتظامی و اعضای شورای تأمین شهرستان، خاطرنشان کرد: امنیت و آرامش مردم حاصل تلاش شبانه‌روزی این عزیزان است و همه دستگاه‌ها باید در کنار آنان برای حفظ خدمات عمومی و جلوگیری از بروز نارضایتی‌های اجتماعی، همکاری کامل داشته باشند.
ارسال نظر

سوال: رنگ پرچم فرانسه؟ Abi

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار