گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:80277

214 کشاورز ایلامی برای امهال تسهیلات به بانک معرفی شدند

214 کشاورز ایلامی برای امهال تسهیلات به بانک معرفی شدند

"مجید بیگلریان" روز سه شنبه در آخرین نشست کارگروه بررسی و تصمیم‌گیری در خصوص امهال تسهیلات خسارت دیدگان بخش کشاورزی استان در سال 1402 اظهار کرد: دولت سیزدهم با هدف حمایت از کشاورزان اعتباری بالغ بر 240 میلیارد ریال در اجرای بند (د) ماده 16 قانون برنامه بودجه سال 1402 برای کشاورزان خسارت دیده حوادث غیرمترقبه اختصاص داده است.وی تصریح کرد: بر این اساس در راستای امهال تسهیلات کشاورزانی است که در حوادث غیر مترقبه از جمله خشکسالی، سیل، آتش سوزی و.... خسارت دیده‌اند تا سه سال دیگر نسبت به امهال تسهیلات کشاورزی مساعدت می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری ایلام گفت: با تلاش و پیگیری‌های انجام شده این اعتبار طور 100 درصد جذب و کشاورزان استان به منظور امهال تسهیلات بانکی به مدت 3 سال به بانک‌های عامل معرفی شدند.

بیگلریان ابراز کرد: با توجه به اینکه استان ایلام معمولا هر ساله دچار مخاطره طبیعی خشکسالی، سیل و... می‌شود یکی از راهکارهای حمایت و جبران خسارت، بیمه محصولات کشاورزی است که توصیه می‌شود کشاورزان استان در این خصوص اهتمام لازم را داشته باشند.

ارسال نظر

سوال: جمع هفت و یک؟ 8

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار